Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Yes, pleaaaase!

WAT?! Maakt ‘Sex and the City’ binnenkort een comeback?

Sarah Jessica Parker aka Carrie Bradshaw blijft graag mysterieus over een mogelijk vervolg op de populaire serie 'Sex and the City'. In een recent interview gaf de actrice opnieuw een hint over een mogelijke comeback. Ja! Ja! Ja!

In een recent interview met het persagentschap Press Association heeft de 51-jarige actrice duidelijk gemaakt dat een comeback van Carrie Bradshaw niet uitgesloten is. 'Ik denk niet dat iemand van ons ooit "nee" heeft gezegd', vertelt Sarah Jessica Parker aan PA. 'Of dat nu in de vorm van een nieuw seizoen van 'Sex and the City' of een derde film is, het blijft een open vraag en de discussie zal blijven duren tot we een oplossing vinden', voegt ze eraan toe. 'Ik ben ervan overtuigd dat het altijd een mogelijkheid is, zeker weten.'

 

SJP maakte haar laatste verschijning aan de zijde van haar SATC-collega’s in 2012, maar fans hoeven niet lang te wachten om de actrice opnieuw op het scherm te zien. Parker schittert binnenkort immers aan de zijde van Thomas Haden Churck in de nieuwe hitserie 'Divorce'. Toch hunkeren wij vol spanning naar de comeback van de enige echte Carrie Bradshaw.

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '