Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Photonews

In 2007 lag de presentatrice er na drie afleveringen uit.

10 jaar na haar eerste deelname doet Saartje Vandendriessche opnieuw mee aan ‘De Slimste Mens ter Wereld’

In 2007 was Saartje Vandendriessche drie afleveringen te zien in ‘De Slimste Mens ter Wereld’, maar nu – zo’n tien jaar na haar eerste deelname – krijgt de presentatrice een tweede kans. Dit jaar neemt ze het onder anderen op tegen Peter Van de Veire en Clara Cleymans.


In het najaar gaat ons favoriete quizprogramma weer van start en beetje bij beetje maken de makers de kandidaten bekend. Zo werd voetballer Hans Vanaken als eerste naam aangekondigd. Daarna werd er bekendgemaakt dat ook Peter Van de Veire, Clara Cleymans en de voormalige baas van Woestijnvis zullen meedingen naar de titel.

In 2007 nam Saartje het op tegen onder anderen Annelies Rutten, Hans Bourlon en Eva Brems. De deelname van de presentatrice zal sowieso niet onopgemerkt voorbijgaan. Vorig jaar had ze het op Radio 1 over het seksisme waar Danira Boukhriss mee te maken kreeg tijdens haar deelname. ‘Danira is een vrouw die niet op haar mond is gevallen en daar is Vlaanderen nog niet klaar voor. Als een man zo uit de hoek komt, dan is dat normaal. Dan is het zelfs een leuke man. Maar als een vrouw dat doet, moet dat meteen neergesabeld worden’, zo schrijft Het Nieuwsblad.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '