Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

De 'Familie'-acteur is aan de beterhand. Oef!

Roel Vanderstukken deelt foto van pijnlijk litteken op Instagram

Vorige week kregen we te horen dat Roel Vanderstukken tijdelijk buiten strijd is in ‘Familie‘. De acteur had hartproblemen en moest hiervoor onder het mes. Gelukkig is Roel aan de beterhand en dat toont hij met een pijnlijke foto op Instagram.


Roel Vanderstukken is momenteel aan het bekomen van een zware hartoperatie. De ‘Familie’-acteur had last van hartproblemen en daarom moest hij een bezoekje brengen aan het ziekenhuis. Ondertussen is hij al geopereerd, maar er staat hem nog een lange revalidatie te wachten. Fase één van dat proces heeft hij al achter de rug, want de acteur werd ontslagen uit het ziekenhuis. En dat moment deelde Roel op Instagram. Kleine voetnoot: niet voor gevoelige kijkers.

De tiret has left the building!

Tijdelijke vervanger


Omdat Roel verplichte rust heeft gekregen, zijn de makers van ‘Familie‘ op zoek naar een vervanger die tijdelijk in de huid van Benny Coppens wil kruipen. Een moeilijke opdracht, als je het ons vraagt. Moppentapper Benny is namelijk moeilijk te vervangen. Wanneer de nieuwe acteur op de set van ‘Familie’ zal staan, is nog niet bekend. Wij wensen Roel nogmaals veel beterschap.

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '