Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Instagram @robbiewilliams

De zanger en zijn vrouw kregen hun derde kindje met de hulp van een draagmoeder.

Robbie Williams is opnieuw papa geworden

Herlinde Matthys

Robbie Williams en zijn vrouw Ayda Field verwelkomden samen hun derde kindje. Hun dochtertje werd met een surrogaatmoeder geboren en kreeg de mooie naam Colette.


Robbie Williams (44) en Ayda Field (39) hebben al twee kindjes. Hun zoon Charlton is 3 jaar en hun dochter Theodora of Teddy is 5 jaar. Hun gezinnetje werd nu tot grote verrassing van iedereen uitgebreid met een derde kleine spruit. De zanger en zijn vrouw, die momenteel allebei in de jury van het nieuwste seizoen van ‘The X Factor’ zetelen, konden het blijde nieuws tot nu geheimhouden omdat ze het kindje kregen met de hulp van een draagmoeder.

Het meisje kreeg de mooie naam Colette en alles gaat goed met haar. Mama Ayda maakte het nieuws bekend door op haar Instagrampagina een schattige foto te posten van haar hand, die van Robbie, die van hun twee kleuters en het minihandje van hun babydochtertje. ‘Ik zie een extra handje’, aldus Ayda. ‘We bewaarden een hele tijd een groot geheim, maar nu zijn we enthousiast om met jullie te delen dat we een dochtertje kregen. Welkom in deze wereld, Colette (Coco) Josephine Williams.’

Ayda vertelt verder dat het niet makkelijk was om een derde kindje te krijgen. ‘Het was een heel lange en moeilijke weg om hier te geraken’, aldus mevrouw Williams. ‘Daarom hebben we dit zo lang stil gehouden. Families komen in alle vormen, en deze kleine dame, die biologisch van ons is, werd gedragen door een ongelooflijke surrogaatmoeder die we voor eeuwig zullen dankbaar zijn.’

#teamwilliams


Robbie en Ayda zijn superblij met de komst van Colette. ‘We zijn zo gelukkig dat dit prachtige babydochtertje deel uitmaakt van ons leven en we zijn dankbaar dat we in een wereld leven waarin dit mogelijk is.’ Ze sloot de boodschap af met de hashtag #teamwilliams en vraagt aan iedereen om hen in alle rust te laten wennen aan hun nieuwe team van vijf.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '