Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

Dat maakte de actrice zelf bekend via haar Instagram Stories.

Reese Witherspoon is binnenkort te zien in 2 romantische komedies op Netflix

Op een eventueel vervolg op ‘Legally Blonde’ is het misschien nog even wachten, maar fans van Reese Witherspoon (44) hoeven haar niet veel langer te missen. Gisteren werd er namelijk bekendgemaakt dat de actrice binnenkort meespeelt in twee nieuwe Netflixfilms. Yaay!


Reese Witherspoon speelt binnenkort mee in twee romantische komedies namelijk ‘Your Place or Mine’ en ‘The Cactus’. Dat maakte de actrice bovendien meteen zelf bekend via haar Instagram Stories. ‘Your Place or Mine’ gaat over twee beste vrienden die een eindje uit elkaar wonen. Toch slagen ze erin om elkaars leven voorgoed te veranderen. Wanneer één van de twee besluit om haar ultieme droom na te jagen, besluit de andere om op haar tienerzoon te letten.

Bestseller


‘The Cactus’ is dan weer gebaseerd op het gelijknamige boek én bestseller van Sarah Haywood. Het verhaal gaat over een 45-jarige vrouw die plots onverwacht zwanger is. Als gevolg moet ze het gestructureerde leven dat ze voor zichzelf opgebouwd heeft helemaal gaan veranderen.

Wanneer de twee films op Netflix verschijnen, is voorlopig nog niet bekend. Wie niet kan wachten, kan natuurlijk wel altijd eerst het boek van The Cactus’ lezen. De roman is namelijk ook bij ons verkrijgbaar en dit al voor 15,50 euro. Ideaal om al in de stemming te komen!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '