Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Recept: huidverzorgend sapje

Ik hoor regelmatig dat beauty van binnenuit komt, en dat geloof ik ook. Tenminste, je komt al heel ver met bepaalde voeding en sapjes. Ik vind het dus ook leuk om hiermee te experimenteren. Deze sap heeft vooral een positief effect op je huid. Daarnaast is het goed om je dag mee te beginnen, je krijgt er een echte energy boost van!

Komkommer en sinaasappel zijn erg goed voor je huid. Ook gember staat erom bekend dat het een positief effect heeft. Als je de drie samen combineert is het een powerful drankje. Het schijnt een vochtinbrengend effect hebben, maar het zou ook je huid gladder laten voelen. Natuurlijk merk je het verschil niet meteen na een sapje, maar je moet ergens beginnen toch? Ohja, enne...je wordt er ook meteen wakker van, de ingrediënten geven je een instant boost. Goedmorgen!

Wat heb je nodig?-4 sinaasappels (citruspers)

-een halve komkommer

-1 cm stuk gember

-300 mL kokoswater

-blender/staafmixer (goedkope blender)

Wat moet je doen?

Stap 1: pers de sinaasappelen uit

Stap 2: Doe alle ingrediënten in de blender. Of in het geval van een staafmixer doe je alle ingrediënten in een kom. Blenden/mixen totdat het een glad geheel is.Ok...ik geef het toe, het sapje ziet er niet zo lekker uit, en het proeft niet geweldig maar het is wel heel erg gezond en het is ook weer niet smerig. Opdrinken dus, cheers op een mooie huid!

Ben jij nu niet echt dol op gember of een van de andere ingrediënten? Je vindt hier een lekker sapje met avocado!

 

Partner Content

' ' ' '