Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

Onder meer Kim Kardashian, Lauren Conrad en Danielle Brooks kregen het afgelopen jaar het mooiste cadeau dat er bestaat.

OVERZICHT: al deze celebs kregen een baby in 2019

2019 was een vruchtbaar jaar en dat mag je redelijk letterlijk nemen. Heel wat celebs werden het afgelopen jaar namelijk (opnieuw) mama en papa. Archie, het zoontje van Meghan Markle en prins Harry, is ongetwijfeld de bekendste baby die dit jaar geboren werd, maar ook heel wat andere sterren zoals Kim Kardashian en Shay Mitchell kregen er dit jaar een mini-me bij.

Carrie Underwood en haar man Mike Fisher


Zangeres Carrie Underwood werd voor de tweede keer mama in 2019. Samen met haar man Mike had ze al een zoontje Isaiah (3) en die mag zich nu dus officieel grote broer noemen. Carrie is namelijk opnieuw bevallen van een jongen en die kreeg de naam Jacob Bryan Fisher met zich mee.

Lily Aldridge en haar man Caleb Followill


Ook Victoria’s Secret-model Lily Aldridge heeft dit jaar een tweede kindje op de wereld gezet. Samen met haar man Caleb, die lid is van de muziekgroep Kings of Leon, zijn ze op 29 januari mama en papa geworden van hun zoontje Winston Roy. Samen hebben ze ook al een dochter met de naam Dixie.

Amy Schumer en haar man Chris Fisher


Voor Amy Schumer is het de eerste keer dat ze mama werd. Op zondag 5 mei is de actrice bevallen van haar eerste kindje, Gene.

https://www.instagram.com/p/B51ihjjpHi4/

Meghan Markle en prins Harry


Archie, de zoon van Meghan Markle en prins Harry, is ongetwijfeld de beroemdste baby die in 2019 geboren werd. Hun eerste kindje kwam op 6 mei op de wereld.

Kim Kardashian en Kanye West


Kim Kardashian is voor de vierde keer mama geworden. In mei is haar draagmoeder bevallen van een jongetje. Voor de realityster was het de tweede keer dat ze beroep deed op een draagmoeder.

Anke Buckinx en haar partner Tom


Joe-dj Anke Buckinx is eind mei de trotse mama geworden van een zoontje. Samen met haar partner Tom heeft ze al een dochter, Lou (4).

Astrid Coppens en haar man Bram


Astrid Coppens en haar man Bram zijn deze lente voor de allereerste keer trotse ouders geworden van een dochtertje. Hun meisje kreeg de prachtige naam Billie-Ray.

Stijn en Nuria uit het eerste seizoen van ‘Blind Getrouwd’


We hebben er opnieuw een ‘Blind Getrouwd’-baby bij! In september zijn Stijn en Nuria mama en papa geworden van hun tweede kindje.

Lauren Conrad en haar man William Tell


Op woensdag 9 oktober kondigde Lauren Conrad aan dat ze mama geworden is van haar tweede kindje. Samen met haar man William Tell heeft ze al een zoontje Liam en ook nu kreeg het koppel er een zoon bij. Deze kleine spruit kreeg van zijn ouders de naam Charlie Wolf.

Miranda Kerr en haar man Evan Spiegel


Miranda Kerr is dit jaar voor de derde keer mama geworden van een zoon. Haar eerste kindje dateert uit een vorige relatie. Met haar huidige echtgenoot Evan Speigel, de oprichter van Snapchat, heeft ze dus twee kinderen. Als naam koos het koppel trouwens voor Myles.

Keira Knightley en haar partner James Righton


Keira Knightley is mama geworden van haar tweede kindje met haar partner James Righton. De twee hebben samen al een dochtertje van drie jaar oud, Edie.

Blake Lively en haar man Ryan Reynolds


Blake Lively en Ryan Reynolds hebben samen al twee dochtertjes namelijk James en Inez. Dit jaar werd de actrice voor de derde keer mama van een meisje. Al wist het koppel haar geboorte wekenlang geheim te houden.

Shay Mitchell en haar vriend Matte Babel


De ‘Pretty Little Liars’-actrice werd in oktober voor de eerste keer mama van een dochtertje. Shay gaf haar kleine spruit bovendien de originele naam Atlas.

Heidi Van Tielen en haar man Kristof


‘Als alles goed gaat, word ik deze herfst mama van een jongetje’, klonk het in april op de sociale media van Heidi Van Tielen. Haar kleine spruit heeft zich bovendien aan zijn woord gehouden, want haar zoontje Magnus werd in oktober geboren.

Ricky Martin en zijn man Jwan Yosef


De zanger Ricky Martin kondigde de geboorte van zijn vierde kind samen met zijn partner Jwan Yosef aan op Instagram. Het werd een zoon die de naam Renn Martin-Yosef kreeg.

Clara Cleymans en haar man Jo Mahieu


Clara Cleymans (30) en haar echtgenoot Jo Mahieu (46) verwelkomden hun tweede kleine spruit op deze wereld. Ze hebben samen al een dochtertje van drie jaar, Jeanne.

Danielle Brooks en haar – voor de pers onbekende – vriend


’11.16.19. Ze is perfect’, stond er midden november op het Instagramaccount van ‘Orange Is the New Black’-actrice Danielle Brooks te lezen. Een naam kregen we van de actrice niet mee, maar op de foto is wel te zien dat ze de volle haardos van haar mama meekregen heeft.

Anne Hathaway en haar echtgenoot Adam Shulman


Anne Hathaway en haar man Adam Schulman mochten dit jaar hun tweede kindje verwelkomen. Details over de geboorte van de kleine spruit zijn schaars, maar hij of zij heeft krijgt wel een liefhebbende grote broer Jonathan (3).

Meer babynieuws: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '