Home celebs SHUT UP: Anne Hathaway verwelkomt tweede kindje

SHUT UP: Anne Hathaway verwelkomt tweede kindje

Eerder onthulde de 'The Princess Diaries'-actrice dat zwanger worden niet vanzelfsprekend was.

anne hathaway
© Getty Images

Haar woordvoerder moet het blijde nieuws nog bevestigen, maar het ziet ernaar uit dat Anne Hathaway (37) voor de tweede keer moeder is geworden. Samen met echtgenoot Adam Shulman (38) heeft de ‘The Princess Diaries’-actrice ook een zoontje van drie, Jonathan.

Het lijkt erop dat Anne Hathaway is bevallen van haar tweede kindje. De 37-jarige actrice en haar echtgenoot Adam Shulman (38) werden afgelopen zondag in Connecticut gespot met een baby-autozitje bedekt met een deken. Ook hun 3-jarige zoon Jonathan was van de partij tijdens het familie-uitje.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

‘Zwanger worden was niet vanzelfsprekend’

Hathaway kondigde eind juli op Instagram aan in verwachting te zijn van haar tweede kindje. In het bijschrift onthulde ze dat zwanger worden niet vanzelf ging. ‘Voor iedereen die door de hel van onvruchtbaarheid gaat: ik wil dat jullie weten dat mijn beide zwangerschappen niet vanzelfsprekend waren. Ik stuur extra liefde jullie richting uit’, klonk het.

Enkele dagen later zei de ‘The Devil Wears Prada‘-actrice in een interview bijzonder gelukkig te zijn met haar zwangerschap. ‘Dit is iets wat ik al een tijdje wou en ik ben heel blij dat het nu zover is.’

Adam Shulman en Anne Hathaway op de Hollywood Walk of Fame in mei 2019.

Nog meer nieuws uit Hollywood: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.