Home celebs Anne Hathaway maakt tweede zwangerschap op opvallende manier bekend

Anne Hathaway maakt tweede zwangerschap op opvallende manier bekend

De actrice vertelt dat het voor haar niet makkelijk was om zwanger te worden en wil zo andere vrouwen die kampen met vruchtbaarheidsproblemen een hart onder de riem steken.

© Getty

Anne Hathaway (36) is in verwachting van haar tweede kindje. Dat heeft de actrice gisterenavond zelf bekendgemaakt op Instagram. In haar aankondiging was Anne ook opvallend eerlijk. Zo maakte ze bekend dat het niet makkelijk was voor haar om zwanger te worden en op die manier wil ze andere vrouwen die kampen met vruchtbaarheidsproblemen een hart onder de riem steken.

In 2016 is Anne Hathaway bevallen van haar eerste kindje met haar partner Adam Shulman. Zo is in maart dat jaar hun zoontje Jonathan Rosebanks op de wereld gekomen. Gisteren liet de actrice via Instagram weten dat ze opnieuw in verwachting is. Heuglijk nieuws, maar Anne weet als geen ander hoe moeilijk het is om zwanger te worden.

‘Het is niet voor een film’, staat er onder de post te lezen. Daarnaast zie je hoe Hathaway in de spiegel haar buikje toont. Toch had de actrice nog een extra boodschap voor al haar volgers. ‘Nu even serieus. Voor iedereen die door de hel van onvruchtbaarheid gaat: ik wil dat jullie weten dat mijn beide zwangerschappen niet van een leien dakje verlopen zijn. Ik stuur extra liefde jullie richting uit.’ Met haar aankondiging wil de brunette andere vrouwen die moeilijkheden hebben om zwanger te worden een hart onder de riem steken.

Bovendien is het niet de eerste keer dat Anne eerlijk is over haar zwangerschap. Na de geboorte van haar zoon had de actrice het moeilijk om haar zwangerschapskilo’s te verliezen. Ook toen deelde ze een foto op sociale media met een belangrijke boodschap. ‘Het is geen schande als je bijkomt (tijdens je zwangerschap). Het is ook geen schande als het langer duurt om de kilo’s kwijt te spelen (als dat is wat je wil). Het is zeker geen schande om een inzinking te krijgen en je eigen jeansshort te maken wanneer je shortjes van vorig jaar niet meer over je dijen van deze zomer passen. Lichamen veranderen. Lichamen groeien. Het is allemaal liefde (en laat je door niemand iets anders wijsmaken)’. Preach!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.