Home celebs HOERA: ‘La La Land’-actrice Emma Stone is verloofd

HOERA: ‘La La Land’-actrice Emma Stone is verloofd

Haar kersverse verloofde maakte het nieuws zelf bekend via Instagram.

emma stone
© Getty Images

‘La La Land’-actrice Emma Stone (31) is verloofd met scriptschrijver en ‘SNL’-regisseur Dave McCary (34). McCary maakte het blijde nieuws zelf bekend via Instagram. Het koppel is iets langer dan twee jaar samen.

Een glunderende selfie mét ring en als bijschrift de roze hartjesemoji. Zo maakte Dave McCary (34) gisteren zijn verloving wereldkundig met actrice Emma Stone (31), die ironisch genoeg zelf niet actief is op sociale media.

Naast de dolgelukkige gezichten valt ook Stones ring op. Hoewel hij een tikkeltje wazig is, lijkt het erop dat McCary niet voor een klassieke diamant koos, maar voor een parel. Extra punten voor originaliteit!

View this post on Instagram

?

A post shared by @ davemccary on

Stone en McCary, een scriptschrijver en regisseur, ontmoetten elkaar eind 2016 toen hij haar regisseerde in de ‘SNL‘-sketch ‘Wells for Boys‘. De vonk sloeg echter pas over in het najaar van 2017.

Vrienden omschrijven Stones kersverse verloofde als ‘een ongelofelijk grappige en lieve kerel’. Hoewel hij werkzaam is in de tv-industrie, zou hij niet in de spotlights willen staan. Dat zou meteen ook kunnen verklaren waarom er amper rode loper- of paparazzifoto’s van het koppel te vinden zijn.

Knipperlichtrelatie met Spider-Man

Voorheen vormde de ‘Easy A‘-actrice een koppel met de Brits-Amerikaanse acteur Andrew Garfield (36). De twee ontmoetten elkaar in 2010 op de set van ‘The Amazing Spider-Man‘. Hun knipperlichtrelatie duurde zo’n vijf jaar. Hoewel ze in 2015 definitief uit elkaar gingen, noemde Garfield zich ‘Emma’s grootste fan‘ nadat de actrice een Oscar had gewonnen voor de musicalfilm ‘La La Land‘.

Ook Stone beklemtoont dat er geen bad blood is tussen hen beiden. ‘Ik hou nog steeds erg veel van Andrew’, zei ze in november 2016 nog in een interview in Vogue. Een maand later zou ze McCary ontmoeten.

Nog meer nieuws uit Hollywood: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.