Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Kende jij deze hack al?

Opslagruimte vol? Dankzij dit handige trucje neem je toch foto’s met je iPhone

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Vraag elke iPhonegebruiker naar de nadelen aan een iPhone en je hoort één ding: de opslagruimte zit altijd vol. Tenzij je een abonnement neemt op iCloud-opslag of een toestel koopt met meer geheugen blijft dit een hekelpunt. Gelukkig bestaat er een hack die je voor altijd uit je lijden verlost!


Je kent het vast wel: je staat op het punt om een foto te nemen wanneer je die vervelende melding krijgt dat je opslagruimte vol is. Dan moet je snel een heleboel afbeeldingen uit je filmrol verwijderen, en vaak is het moment dan al voorbij.

Gemakkelijke oplossing


Gelukkig is dat is heel gemakkelijk op te lossen. Ga naar een van je socialemedia-apps, zoals Instagram, Snapchat of Facebook, en neem met de camerafunctie een foto. Sla hem op en voilà, je hebt de foto toch in je camerarol staan.

Dit is niet de ideale oplossing voor wie kwaliteitsvolle foto’s wil nemen of veel foto’s na elkaar wil trekken. Ook moet je achteraf nog steeds tijd spenderen aan het vrijmaken van opslagruimte. Maar het is wel een handige tip wanneer je snel je camera nodig hebt.

Kende jij de hack al?

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '