Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Photonews

'Wij spraken nooit met elkaar.'

OOPS: ex-One Direction lid Zayn Malik en Harry Styles zijn geen maatjes

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

De wereld van vele tienermeisjes én vrouwen stond op z’n kop wanneer Zayn Malik in 2015 One Direction verliet. Toen al gingen geruchten de ronde dat er ruzie was tussen de bandleden. Nu geeft Zayn eindelijk toe dat hij totaal niet overeenkwam met Harry.


Het Amerikaanse tijdschrift US Weekly vroeg aan Zayn (24) of hij nog veel contact had met zijn vroegere bandleden. Zayn antwoordde doodeerlijk dat hij nooit meer iets hoorde van Harry Styles. Hij vertelde dat hij daar niet van schrok, aangezien ze eigenlijk nooit echt een goede band hadden.

Vriendenbende


Zayn gaat momenteel volop voor zijn succesvolle solocarrière, maar hij werd bekend dankzij de immens populaire jongensgroep One Direction. De vijf jongens veroverden de harten van meisjes over de hele wereld. Het leek een toffe vriendenbende, gezellig allemaal jongens onder elkaar, maar niks is minder waar. Zayn en Harry konden het totáál niet vinden met elkaar.

Geen band


‘We zaten in dezelfde groep, maar we spraken eigenlijk nooit‘, geeft Zayn toe. ‘We hadden totaal geen band. Ik verwachtte dus ook niet dat ik nog iets van hem zou horen na mijn vertrek.’ Toch sluit Zayn niet uit dat hij ooit terug zou gaan bij One Direction in de toekomst. ‘Zeg nooit, nooit’, aldus Zayn. ‘Wie weet wil ik wel terug bij de band binnen tien of vijftien jaar...’ Wij dachten eerder aan een maandje Zayn, prettyplease?!

De bandleden met Simon Cowell, hun ontdekker.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '