Home celebs WTF: Zayn Malik heeft al zijn haar afgeschoren en is nu kaal

WTF: Zayn Malik heeft al zijn haar afgeschoren en is nu kaal

R.I.P. prachtige bos haar...

2017 Clive Davis Pre-Grammy Gala - Arrivals - Los Angeles. Zayn Malik attends the 2017 Pre-GRAMMY Gala and Salute To Industry Icons Presented by Clive Davis held at the Beverly Hilton Hotel URN:30096117 + PHOTO NEWS / PICTURES NOT INCLUDED IN THE CONTRACTS ! only BELGIUM !

Als er één iets is dat we met zekerheid kunnen zeggen over Zayn Malik, is het wel dat hij – naast Gigi Hadid – enorm veel van zijn haar houdt. De zanger heeft al vele kapsels geprobeerd, maar zijn laatste look slaat alles.

Zayn Malik heeft zijn zwarte lokken wel vaker onderworpen aan een metamorfose. Zo heeft hij zijn haar al heel kort geknipt en zelfs in groen en blond geverfd. We zijn dus veel gewend van de ex-One Directioner, maar we hadden nooit gedacht dat hij ooit helemaal kaal zou gaan.

Kale knikker

Het kaalgeschoren hoofd van Zayn verscheen op de Instagram van zijn moeder, Trisha Malik. Op de foto zie je Zayn tussen zijn lief Gigi en mama Trish staan, die hem een kusje op zijn kale schedel geeft.

❤️❤️❤️

A post shared by Trisha Malik? (@trishamalik1069) on

Misschien had hij zijn haar te veel beschadigd met al dat kleuren en wilde hij een fresh start om het opnieuw te laten groeien, dat, of hij heeft te veel naar Vin Dieselfilms gekeken…

We zien Zayn liever met zijn mooie, lange lokken, maar aangezien Gigi Hadid lachend op de foto naast hem staat, nemen we aan dat ze deze nieuwe look wél goedkeurt.

Lees ook: