Home FASHION & BEAUTY Fashion De nieuwe collectie van Zayn x Versus Versace doet je diep in...

De nieuwe collectie van Zayn x Versus Versace doet je diep in je portemonnee graven

De moeite waard?

Zayn Malik kan zijn CV alweer een beetje langer maken. Vanaf nu is hij niet alleen een ex-lid van One Direction en een zanger met een hoog bad boy-gehalte, maar ook een echte modeontwerper. Zayn sloeg de handen in elkaar met Versus Versace en die nieuwe collectie is vanaf nu te koop. Eén nadeel: de prijskaartjes liggen nogal aan de hoge kant.

De eerste kledinglijn ven Zayn Malik is een feit. Samen met modemerk Versus Versace creëerde de zanger een nieuwe collectie. Van korte jurkjes tot een aantal accessoires. Zayn werkte vooral met zwarte, paarse en groene kleuren. De kersverse modeontwerper schakelde voor zijn eerste collectie de hulp in van de zusjes Hadid. Zijn vriendin Gigi Hadid hielp hem tijdens zijn creatief proces en zusje Bella poseerde in de nieuwe stuks.

@BellaHadid in an athletic look from the #ZAYNXVERSUS Capsule Collection.  Shop now through the link in bio.

A post shared by VERSUS VERSACE (@versus_versace) on

Duur, duurder, duurst

Wie eigenaar van een echte ‘Zayn’ wil worden, zal met het geld moeten smijten. Het goedkoopste stuk – een simpele pet – kost 125 euro. Hallo kroket! Of wat dacht je van een leren jasje van 1.080 euro. De volledige collectie kan je hier bekijken.

The full #zaynxversus collection → zayn.at/versus

A post shared by Zayn Malik (@zayn) on

Lees ook: