https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Instagram @dan_clay

Sarah Jessica Parker herself vindt hem geweldig!

Ontmoet Carrie Dragshaw, de mannelijke maar minstens even flawless versie van de SATC-ster

Willen we allemaal niet een beetje Carrie Bradshaw zijn – minus de struggle met Mr. Big? Dan Clay, een kerel uit New York, droomde er al jaren van om met Halloween in de huid van z'n heldin te kruipen, maar durfde niet. Tot dit jaar! Hij trok z'n witte tutu, roze top en blonde pruik aan, kreeg een goedkeurende reactie van Sarah Jessica Parker herself en bam: Carrie Dragshaw was geboren.

'The secret's out'

 

Dan Clay is een typische fabulous New Yorker. Mocht 'Sex And The City' zich in 2016 afspelen, was hij Carries gay friend Stanford, maar dan aantrekkelijker – sorry Stanny. Maar hoe zelfverzekerd Dan ook overkomt op Instagram, zijn verlangen om zich te verkleden als vrouw verstopte hij voor z'n omgeving, uit angst. Wanneer meisjes tijdens z'n studies elke zondag op z'n kot naar SATC kwamen kijken, deed hij alsof hij het een stom programma vond, om z'n geheim niet prijs te geven. Maar een dikke maand geleden, rond Halloween, postte Dan deze foto.

 

 

Dan won met de foto niet alleen Halloween, maar ook het hart van Sarah Jessica Parker. De enige echte Carrie Bradshaw schreef een hartverwarmende reactie onder Dans foto: 'Oh my Lord! Woorden kunnen het niet uitdrukken. Een overwinning.xxx'

 

 

Iconische outfits

 

De reactie van SJP was voor Clay een teken dat hij moest doorgaan met Carrie Dragshaw. Sindsdien steekt hij zich in iconische Bradshaw-outfits en maakt foto's in het gepaste decor of haalt z'n beste Photoshopvaardigheden boven, bijvoorbeeld om zichzelf naast Miranda op het bankje voor Magnolia Bakery te plakken. Wij hebben alleszins al op 'follow' geklikt, want een echte fan kan nóóit te veel 'Sex and The City' op haar Instagramfeed hebben.

 

 

 

A photo posted by Dan Clay (@dan_clay) on

 

 

A photo posted by Dan Clay (@dan_clay) on

 

 

A photo posted by Dan Clay (@dan_clay) on

 

 

 

 

A photo posted by Dan Clay (@dan_clay) on

 

 

 

A photo posted by Dan Clay (@dan_clay) on

 

Lees ook:Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content