Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Giphy

*heavy breathing*

OMG: er komen dit jaar nog 3 Harry Potter-boeken uit!

Heb je net zoals ik ‘Harry Potter and the Cursed Child’ in twee dagen uitgelezen? Dan ga je het volgende Harry Potter-nieuws ge-wel-dig vinden. Er komen dit jaar nog drie boeken uit. Ideaal voor op je kerstlijstje!

Volgens The Bookseller zullen de drie e-boeken op Amazon, Barnes & Noble en Apple’s iBooks beschikbaar zijn. Dit onder de noemer ‘Pottermore Presents’. De boeken worden omschreven als kortverhalen en werden stuk voor stuk geschreven door J.K. Rowling herself.
 

Short Stories from Hogwarts of Power, Politics and Pesky Poltergeists:

In het eerste boek komen we meer te weten over de duistere kant van de magische wereld. Het gaat onder andere over professor Omber en over de geschiedenis van Azkaban. Ook leren we professor Slakhoorn in zijn jonge jaren kennen en wordt er wat meer verteld over zijn relatie met Voldemort.
 

Short Stories from Hogwarts of Heroism, Hardship and Dangerous Hobbies:

In dit boek ligt de nadruk op professor Anderling en op professor Lupos. Ook geeft J.K. Rowling ons meer inzicht in het leven van professor Sybilla Zwamdrift aka onze favoriete waarzegster.
 

Hogwarts: An Incomplete and Unreliable Guide:

Last but not least is er ‘Hogwarts: An Incomplete and Unreliable Guide’. De titel verklapt het al een beetje, maar in dit boek komen we meer te weten over Zweinstein. Je leert het terrein beter kennen, maakt kennis met zijn permanente inwoners en leert enkele geheimen van het kasteel kennen.
 

De e-boeken zijn normaal beschikbaar vanaf 8 september.

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '