Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Wij kunnen niet wachten!

NOSTALGIE: kinderpark Het Land van Ooit krijgt opnieuw een eigen festival

Ging jij vroeger ook reuzen spotten in het Het Land van Ooit? En kan jij de daverende Donderbal en de soldaten van Napoleon nog perfect herinneren? Dan hebben wij goed nieuws: het kinderpretpark krijgt opnieuw een eigen festival!


In 2007 werden verschillende kinderharten gebroken toen de poorten van Het Land van Ooit officieel werden gesloten. In het pretpark kon en mocht namelijk alles en waren de kinderen baas. Vorig jaar keerde het park al even terug met een eigen festival speciaal voor volwassenen, en dit jaar krijgt het event een vervolg.

Het Land van Ooit Festival


Op 18 augustus 2018 keert het enige echte Het Land van Ooit Festival terug naar Amsterdam. Vorig jaar werd het festival voor de eerste keer georganiseerd en wegens succes komt er nu een tweede editie aan. Tijdens dat nostalgische feestje is er plaats voor muziek uit de 90’s en 00’s, kan je je jeugdhelden ontmoeten en keren de leukste attracties – denk aan Skippybal, Harry de Hengst Rodeo en Twister XXL – terug.

Wil jij die portie nostalgie voor geen geld van de wereld missen? Hou dan de website van Het Land van Ooit nauwlettend in de gaten, want daar worden binnenkort de prijzen voor de tickets, de line-up en de exacte locatie bekendgemaakt.

 

Nog meer nostalgie:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '