Home celebs OH MY: zo ziet Tracy Beaker er vandaag uit

OH MY: zo ziet Tracy Beaker er vandaag uit

Wedden dat jij het weeskind niet meer herkent?

Keek jij als tiener ook naar de verhalen van Tracy Beaker? De ondertussen 29-jarige actrice Dani Harmer is in al die jaren serieus veranderd én ze heeft zelfs al een kindje. Wij moesten alvast twee keer kijken naar haar recentste foto’s. Wat een transformatie!

De serie ‘Tracy Beaker‘ verscheen in de jaren 2000 op onder andere kinderzender Ketnet. Het verhaal ging over weeskind Tracy, die er alles voor deed om geadopteerd te worden, maar ergens hoopte ze nog op de terugkomst van haar echte mama. Dat zorgde vaak voor hilarische maar ook gênante situaties. Komen de herinneringen opnieuw naar boven?

Ondertussen zijn we heel wat jaren verder, en daarom zijn wij enorm benieuwd hoe Tracy – of beter gezegd: actrice Dani Harmer – er anno 2018 uitziet.

Mama Tracy

Dani Harmer is ondertussen 29 jaar oud, en het lijkt erop dat ze voorgoed afscheid heeft genomen van haar wilde bos krullen. De actrice is sinds 2015 samen met haar partner Simon Brough. Na een jaar zetten ze samen hun eerste kindje op de wereld. Dochterlief Avarie-Belle Betsy steelt alvast de show op de Instagrampagina van Dani.

We actually got to go out out ? well out till 11pm then we got tired ? xxx

A post shared by Dani Harmer (@missdanijharmer) on

Geeft toe: het is een verandering. Dani heeft haar acteercarrière na al die jaren nog niet on hold gezet, want de actrice verschijnt regelmatig in theatershows en musicals. Zo was ze vorig jaar te zien als een van de hoofdrollen in de musical ‘Jack and the Beanstalk‘.

Nearly panto time ??xx

A post shared by Dani Harmer (@missdanijharmer) on

Nog meer transformaties:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.