https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© © photo news

Het is geen onbekende.

Dit is de nieuwe vriend van Cath Luyten

Herlinde Matthys

Cath Luyten en Frank Raes gingen eind vorig jaar na 14 jaar huwelijk onverwacht uit elkaar. De presentatrice leerde iemand anders kennen en gisteren verscheen ze voor het eerst met haar nieuwe vriend op de rode loper.


De breuk van televisiepresentatrice Cath Luyten (41) en sportjournalist Frank Raes (64) kwam als een shock voor bijna iedereen. Het koppel was veertien jaar getrouwd, en sprak steeds met veel liefde over elkaar. Ze gingen ook zonder ruzie uit elkaar. ‘Beste vrienden voor altijd’, schreef Cath in december onder een foto van hun tweetjes op Instagram.

Rode loper


Ze gaven niet echt een reden voor de breuk, al zeiden verschillende bronnen dat de goedlachse blondine een nieuwe man was tegengekomen. ‘Een man met wie ze samenwerkt’, was er te lezen in Dag Allemaal. Die geruchten blijken nu te kloppen, want Cath poseerde gisterenavond op de première van de nieuwe Vlaamse film ‘Trio’ voor de allereerste keer met haar nieuwe vriend op de rode loper.

De gelukkige is Eshref Reybrouck, een Vlaamse regisseur die meewerkte aan onder andere ‘Marsman’, ‘Wat Als?’, ‘De Bunker’, ‘Cordon’ en ‘Undercover’. Cath en haar ex-man Frank kregen in het verleden veel commentaar op het leeftijdsverschil tussen hen. Ze scheelden meer dan twintig jaar. Dit keer koos Cath voor een jongere man, want Eshref is 38.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content