Home celebs Na de breuk met Frank Raes: ‘Cath Luyten heeft nieuwe liefde in...

Na de breuk met Frank Raes: ‘Cath Luyten heeft nieuwe liefde in haar leven’

Vorige week meldden Frank en Cath dat ze als beste vrienden uit elkaar gingen.

Cath Luyten
© VRT

Exact een week geleden kondigden sportjournalist Frank Raes (64) en televisiepresentatrice Cath Luyten (41) aan dat ze na 14 jaar huwelijk uit elkaar zijn. Dat gebeurde in alle liefde en als beste vrienden, bleek uit Instagramposts van beiden. Volgens Dag Allemaal is Cath zelfs al terug verliefd.

‘Nieuwe liefde in haar leven’

Volgens Dag Allemaal bevestigen twee mensen uit Caths entourage dat de presentatrice al een nieuwe liefde in haar leven heeft. Ze zou gevallen zijn voor een leeftijdsgenoot, een man met wie ze samenwerkt aan het nieuwe seizoen van ‘Vandaag over een jaar’. In dat programma volgt Cath de vaak pakkende verhalen van mensen die binnen dit en een jaar een moeilijk doel willen bereiken. Momenteel wordt van ‘Vandaag over een jaar’ een tweede seizoen gemaakt.

Ondanks die nieuwe liefde gingen Frank en Cath als vrienden uit elkaar. ‘No matter what. BFF. Dank je voor ‘n geweldig mooi hoofdstuk in mijn leven ❤️’ staat er te lezen op de Instagrampagina van Cath Luyten onder een foto van haar en Frank in betere tijden. ‘Beste vrienden voor altijd’ schreef hij onder dezelfde foto op zijn pagina.

© Belga

Lees ook: