Home celebs An Lemmens is opnieuw verliefd

An Lemmens is opnieuw verliefd

Om wie het precies gaat, wil An voorlopig nog niet kwijt.

Photonews

An Lemmens heeft opnieuw vlinders in de buik. De populaire ‘Boer zkt Vrouw’-presentatrice heeft het vrolijke nieuws zonet zelf onthuld aan het Qmusic-duo Maarten Vancoillie en Dorothee.

Net nu er enkele boeren de vrouw van hun leven hebben gevonden, zit nu ook presentatrice An Lemmens zelf op een roze wolk. In een nieuwe aflevering  van de podcast ‘De 10 Meest Gegoogelde Vragen Over’ vertelt An dan ook openhartig aan Maarten en Dorothee dat ze iemand heeft leren kennen. ‘Net op het moment dat ik dacht dat mijn dochter en ik voor altijd met ons twee zouden zijn, is er een fantastische man op mijn pad gekomen’, aldus An. ‘Ik kan er nog niet heel veel over zeggen, want het is niet dat wij al jaren samen zijn. Het is ook niet dat ik al goed weet wat en hoe, maar ik weet wel dat ik verliefd ben.’

Na een zware scheiding

An plaatste een tijdje geleden nog een emotionele post op Instagram waarin ze doodeerlijk was over het leven van een alleenstaande mama. Zo vertelde ze onder meer hoe ze sinds haar scheiding met kunstenaar Arne Quinze in 2015 alles alleen bolwerkt en met de grootste liefde voor haar dochtertje Zappa Rosa zorgt. ‘Na een hele zware en traumatische scheiding is het dan ook heel fijn om me terug verliefd te voelen’, vertelt An ten slotte in de podcast. Om wie het precies gaat, wil An voorlopig nog niet kwijt.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.