Home Lifestyle Cath Luyten: ‘Ik ben die commentaar op m’n relatie met Frank kotsbeu’

Cath Luyten: ‘Ik ben die commentaar op m’n relatie met Frank kotsbeu’

Cath had het met James over haar ongelijke borsten, haar seksleven met Frank en het moment waarop ze dacht dat ze hem kwijt was.

Presentatrice Cath Luyten (40) was woensdagavond in ‘Gert Late Night’ aan de beurt om in James Cookes bed der bekentenissen te gaan liggen. Net zoals bijna al haar voorgangers deed ze daar enkele opvallende uitspraken. Zo had ze het over haar ongelijke borsten, de seks met haar 23 jaar oudere man Frank Raes, en het moment waarop ze dacht dat ze hem kwijt was.

23 jaar

De immer vrolijke Cath Luyten – zo wordt ze naar eigen zeggen vaak voorgesteld – is in bed bij James Cooke haar goedgeluimde zelf, maar laat zich ook van een andere kant zien. Wanneer ze toegeeft dat ze de helft van de tijd eerder angstige Cath is, bijvoorbeeld. Of wanneer ze het over haar relatie met sportjournalist Frank Raes – met zijn 63 jaar is hij 23 jaar ouder dan Cath – heeft, waarover ze té veel commentaar krijgt. ‘Ik ben dat kotsbeu’, geeft ze toe aan James.

Cath heeft het ook over Franks zware hartoperatie in 2009. ‘Ik heb even gedacht dat ik hem kwijt was’, zegt ze. ‘Ik denk dat dat het meest emotionele moment in mijn hele leven geweest is.’

Dinsdag had James een emotioneel gesprek met Sven De Ridder. Vanavond kruipt de Gentse grapjas nog in bed met Pedro Elias.

Meer BV’s: