Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

De zwangere Natalia neemt opnieuw plaats in de draaiende stoel.

Twee nieuwe coaches vervangen Bart Peeters en Alex Callier in ‘The Voice van Vlaanderen’

‘The Voice van Vlaanderen’ komt terug, maar wel met twee nieuwe gezichten. Alex Callier moet zich voorbereiden voor het Eurovisiesongfestival en Bart Peeters heeft een hele rits optredens in de Lotto Arena af te werken, dus worden ze vervangen door twee al even populaire zangers: Niels Destadsbader en Tourist LeMC.

 


Niels Destadsbader is, na een rustperiode door een blessure, momenteel weer te zien als jurylid in ‘Belgium’s Got Talent’. De zanger bereidt bovendien een reeks optredens in het Sportpaleis voor. Drukke tijden dus, maar Niels  lijkt niet van plan rust te nemen. Hij zal voor ‘t eerst plaatsnemen in een van de draaiende stoelen van ‘The Voice van Vlaanderen’ als nieuwe coach. Ook ‘stadstroubadour’ Tourist LeMC zal er voor de eerste keer bij zijn.

Een hoogzwangere Natalia


Het is nog niet geweten wanneer ‘The Voice van Vlaanderen’ terugkeert, maar het is wel zeker dat Bart Peeters en Alex Callier er niet bij zullen zijn. De redenen die gegeven worden voor hun afwezigheid, doen vermoeden dat de talentenjacht begin volgend jaar weer van start zal gaan. Callier zal namelijk te druk bezig zijn met de voorbereidingen van het Eurovisiesongfestival in Rotterdam, waar hij met z’n groep Hooverphonic ons land zal vertegenwoordigen, en dat valt zoals steeds in mei. Van de voorbije zes seizoenen begonnen er bovendien vier in februari of januari.

Die timing zou betekenen dat we een hoogzwangere Natalia te zien zullen krijgen. Zij is namelijk uitgerekend voor maart. Mocht het programma starten in januari of februari, dan zal de zangeres haar coachverplichtingen even moeten doorgeven, want dat zou betekenen dat haar bevalling midden in in het seizoen gepland staat.

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '