Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© vtm

Heb jij zin om je openingsdans nog een keertje over te doen?

Niels Destadsbader zoekt getrouwde koppels voor zijn nieuwste videoclip

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Heb je altijd al eens willen meespelen in een videoclip? Dat kan als je een ring rond je linkerringvinger draagt, want Niels Destadsbader is op zoek naar getrouwde koppels voor zijn nieuwste muziekvideo.


Gaf je recent of al een hele poos geleden je jawoord tegen je partner in het bijzijn van je vrienden en familie? Wel, nu kan je nóg een keertje ja zeggen en ditmaal tegen niemand minder dan Niels Destadsbader. Hij is namelijk op zoek naar jou! De zanger wil getrouwde koppels laten schitteren in zijn allernieuwste videoclip.

Openingsdans overdoen


Niels laat zijn fans graag deel uitmaken van zijn succes. Zo riep hij onlangs nog op om een van zijn hits te coveren en dat filmpje door te sturen naar hem. De allerbeste inzending mag samen met hem op het podium een duet zingen tijdens zijn shows in het Antwerps Sportpaleis.

Ben je niet echt een zangtalent en wil je toch eens naast de sympathieke BV staan? Dat kan nu dus als je getrouwd bent. Niels wil getrouwde stelletjes hun openingsdans nog eens laten overdoen voor de camera’s op de tonen van zijn allernieuwste single.

Pratende Barbiepop


De oproep daarvoor goot hij in een ludiek filmpje dat hij postte op zijn Instagrampagina. We zien Niels vergezeld van een pratende (!) Barbiepop in een trouwjurk. De koppels die hij zoekt, hoeven zelfs niet gelukkig getrouwd te zijn én ze moeten zelfs niet meer in hun oorspronkelijke trouwkledij passen. ‘Ik heb namelijk véél mensen nodig’, grapt de presentator. Op de vraag of Niels zelf nu eigenlijk al een vrouw heeft, geeft hij helaas geen antwoord.

De opnames vinden plaats op maandag 11 november, wat voor velen een feestdag is. ‘Laat me weten wie je bent, hoe oud je bent, hoelang jullie al getrouwd zijn en stuur vooral ook een foto op van jullie allebei’, aldus Niels. Al deze informatie mag je mailen naar openingsdans@nielsdestadsbader.be. Succes en wie weet zien we jullie binnenkort op televisie schitteren op de dansvloer.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '