https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© © photo news

De ideale manier om zijn 5 (!) MIA's te vieren.

Niels Destadsbader geeft extra concert in Antwerps Sportpaleis

Herlinde Matthys

Niels Destadsbader viert zijn 5 (!) MIA’s op gepaste wijze. Hij geeft eind dit jaar een extra concert in het Sportpaleis in Antwerpen.


Niels Destadsbader zijn grote droom kwam vorig jaar eindelijk in vervulling: een concert geven in het Sportpaleis in Antwerpen. Tot zijn grote vreugde mocht hij niet één keer, maar twee keer het beste van zichzelf geven op het beroemde podium. Het dak van de volledig uitverkochte zaal ging er helemaal af op 31 oktober en 1 november.

‘O verover, o verover, o verover mij’


Omdat de shows zo een succes waren, staat Niels eind dit jaar opnieuw in het mekka van de Vlaamse showbizz. Je kan hem op vrijdag 6 en zaterdag 7 december live aan het werk zien, en de kaartjes gaan alweer vlotjes de deur uit. De zanger zijn carrière zit overduidelijk in een stroomversnelling, want gisteren was hij ook de grote winnaar op de MIA’s. Hij mocht maar liefst vijf awards mee naar huis nemen.

Om dat te vieren kondigde Niels deze morgen op MNM aan dat hij een extra concert geeft. Kan je er spijtig genoeg niet bijzijn op 6 of 7 december? Geen paniek, want ook op zondag 8 december zingen we luidkeels ‘o verover, o verover, o verover, o verover, o verover mij’ mee in het Sportpaleis. De derde show zal doorgaan om 13 uur ‘s middags. Tickets kan je hier online kopen.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content