Home celebs Niels Destadsbader verklapt zijn bedgeheimen: ‘Ik deelde ooit al met meer dan...

Niels Destadsbader verklapt zijn bedgeheimen: ‘Ik deelde ooit al met meer dan één iemand het bed’

Met wie wil de zanger nog een triootje?

Instagram @niels_destadsbader

Linde Merckpoel kruipt tijdens de Lokerse Feesten met verschillende BV’s onder de lakens. Dit keer deelde ze het bed met Niels Destadsbader, die duidelijk niet zo braaf is als hij eruitziet. ‘Ik zou het allerliefst eens lepeltje-lepeltje liggen met Véronique De Kock’, aldus Niels.

Linde Merckpoel probeert in haar rubriek ‘Een slaapmutsje met…’ telkens een aantal bedgeheimen te ontfutselen bij haar bekende gasten. Ze had onlangs Niels Destadsbader gestrikt om erachter te komen of de braaf uitziende zanger en VTM-presentator een echte tijger is tussen de lakens.

‘Van iedereen op de hele wereld zou ik het liefst eens lepeltje-lepeltje liggen met Véronique De Kock‘, vertelt Niels. ‘Ik deelde ook al het bed met meer dan één iemand. Maar dat was gewoon om te slapen, hè, niet om te vogelen.’ Als hij dan toch een triootje zou moeten kiezen, dan weet Niels al perfect hoe dat er zou uitzien: ‘Het liefst met een oudere vrouw en een dame die ik echt heel mooi vind’, vertelt Niels. ‘Een cougar en een hottie.’

Schoppen

De zanger vertelt ook zijn grootste dromen. ‘Optreden in het Sportpaleis, daar droom ik al mijn hele leven van’, aldus Niels. ‘Ik ga er nu echt staan – twee keer zelfs! – en nu heb ik soms nachtmerries dat ik dat optreden ga missen. Ik droom er ook van om door te breken in Nederland en om papa te worden.’

Of Niels een echt beest is in bed, weten we nog steeds niet. Wat we wel te weten kwamen, is dat de zanger een enorme zweter is in bed én dat hij steeds links moet liggen omdat hij op zijn rechterzij slaapt en ‘s nachts al eens durft te schoppen. Bekijk hieronder het volledige filmpje.


Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.