Home celebs Niels Destadsbader verliest zijn opa: ‘Rust zacht, grote held’

Niels Destadsbader verliest zijn opa: ‘Rust zacht, grote held’

De zanger deelt een mooie foto van hen samen op Instagram.

Instagram @niels_destadsbader

Terwijl Niels Destadsbader (29) zijn carrière in een stroomversnelling zit, krijgt hij emotioneel een harde klap te verduren. De zanger verloor gisteren zijn geliefde opa.

Niels Destadsbader heeft het jaar van zijn leven. Zijn carrière loopt als een trein dankzij zijn opvallende deelname aan het VTM-programma ‘Liefde Voor Muziek’. Zijn tweede soloplaat ‘Dertig’ is een groot succes en hij treedt dit najaar tweemaal op in het Sportpaleis in Antwerpen, de droom van elke Belgische artiest.

‘Zoveel van jou geleerd’

Helaas kreeg de zanger nu op privévlak een harde klap. Hij moest gisteren namelijk afscheid nemen van zijn dierbare opa. ‘Zoveel van jou geleerd en zó trots dat wij jou “pépé” mochten noemen. Rust zacht, grote held‘, schreef Niels bij een foto van hem en zijn broer met zijn grootvader. Hij plaatste er ook nog een hartje bij.

Niels zag zijn opa duidelijk enorm graag, wat het verlies des te zwaarder maakt. Gelukkig kan de zanger rekenen op zijn fans die hem een hart onder de riem staken met tal van hartverwarmende en lieve condoleanties. Veel sterkte, Niels!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.