Home celebs Niels Destadsbader verklapt met welke BV’s hij het bed zou willen delen:...

Niels Destadsbader verklapt met welke BV’s hij het bed zou willen delen: ‘Ik heb het voor rijpere vrouwen’

De 29-jarige zanger noemt drie vrouwen die minstens tien jaar ouder zijn dan hij.

Niels Destadsbader
© Pieter-Jan Vanstockstraeten/Photo News

Je zou het niet denken als je de tekst van zijn hit ‘Skwon meiske’ hoort, maar Niels Destadsbader houdt van rijpe vrouwen. Dat zegt hij in een interview met Humo, wanneer hem gevraagd wordt met welke BV’s hij weleens in de koffer zou willen duiken.

Véronique, Cath en Evi

Welke bekende Vlaamse dame zou Niels Destadsbader in haar bed kunnen krijgen? De populaire zanger beantwoordt de vraag uitgebreid in Humo. ‘Ik heb het vooral voor rijpere vrouwen’, begint hij. ‘Véronique De Kock bijvoorbeeld is voor mij een blijvertje. Al ga ik hier niet voor haar kiezen, omdat ik al eens eerder heb aangegeven dat ik haar wel te pruimen vind. Ik wil ook weleens iemand anders een plezier doen.’

Niels’ uiteindelijke keuze valt op een andere knappe veertiger. ‘Cath Luyten. Een knappe dame, en grappig bovendien. En wanneer ze lacht, knippert ze altijd een beetje met haar ogen: geweldig schattig, maar tegelijk ook wild aantrekkelijk en sexy.’ Wel even oppassen dat Frank Raes niet jaloers wordt, Niels.

Maar Niels is nog niet klaar. Hij verklapt ook dat de eerste vrouw op wie hij verliefd was een bekende Vlaamse is die zo’n tien jaar ouder is dan hij: Evi Hanssen. ‘In “Samson & Gert” speelde ze toen Sofie, het nichtje van de burgemeester dat door Samson altijd Koffie genoemd werd. Haar vind ik nog altijd een bijzonder knappe vrouw’, aldus Destadsbader. En dat ondanks haar bruine haren, want dat is eigenlijk niet zijn type. ‘Dit klinkt nu stom, maar als ik ergens binnenkom, zie ik onbewust eerst de blonde vrouwen.’

Blonde vrouwen van zo’n veertig jaar lijken dus veel kans te maken bij de ‘Verover mij’-zanger. Zeker nu hij min of meer bevestigt nog steeds single te zijn. ‘Op dit moment is Nona mijn enige levensgezellin’, zegt hij in het interview terwijl hij zijn hond over haar kop streelt.

Lees ook: