Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Ze deelde een ongelooflijk schattig filmpje op Instagram.

Nathalie Meskens (39) is bevallen van haar tweede kindje

Herlinde Matthys

Nathalie Meskens (39) en haar partner Nadim verwelkomden hun tweede kindje. Ze hebben samen al een dochtertje Lima (1,5). De presentatrice/actrice deelde een ongelooflijk schattig filmpje op Instagram.


Nathalie Meskens maakte begin juni bekend dat ze samen met haar partner Nadim een tweede kindje verwachtte. Afgelopen maandag 6 september kwam die kleine spruit ter wereld. De presentatrice/actrice genoot nog even van haar zalige coconnetje en wachtte een aantal daagjes om dit goede nieuws bekend te maken aan de buitenwereld. Vijf dagen later deelde ze een gelukzalige foto van zichzelf met haar pasgeboren baby’tje die vredig ligt te slapen op haar borst.

Mooie naam


Nathalie en Nadim hebben al een dochtertje Lima (1,5) die op 25 maart vorig jaar het levenslicht zag. Dit keer mocht het koppel een zoontje verwelkomen. De jongen kreeg een naam die met dezelfde letter begint als die van zijn grote zus, het mooie Loé. VTM liet in een persbericht weten dat het kindje kerngezond is en dat ook mama Nathalie het opperbest stelt.

Dat die laatste op een roze wolk zit, kan je met je eigen ogen zien in een Instagramfilmpje dat ze online postte. De beelden zijn opgenomen in de slaapkamer van Nathalie en doen je ter plekke smelten. We zien hoe Nathalie de schattige Loé voorstelt aan ons én hoe zus Lima haar broertje schattige kusjes geeft.


Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

‘We werden opnieuw verliefd op de mooiste, liefste, gezondste en schattigste zoon die een moeder zich kan wensen’, schreef Nathalie bij de post. ‘Zo dankbaar voor dit kostbare mirakel.’ Heel wat collega’s wensten het gezinnetje van harte proficiat in de comments. ‘Heerlijke beelden’, schreef Kürt Rogiers. ‘You just made my day’, reageerde James Cooke. ‘Prachtig’, typte Kim Van Oncen en ‘Zo zo zo mooi’, zei Astrid Coppens.

Nog meer babynieuws:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '