Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

De twee vormen sinds mei een koppel.

Mike uit ‘Blind Getrouwd’ gaat samenwonen met zijn nieuwe vriendin

Mike uit ‘Blind Getrouwd’ sluit 2018 alvast met een positieve noot af. Op Instagram liet hij namelijk weten dat hij gaat samenwonen met zijn vriendin Hannah met wie hij ondertussen zo’n 7 maanden samen is.


Enkele maanden na zijn deelname aan ‘Blind Getrouwdvond Mike opnieuw de liefde bij Hannah. Vermoedelijk leerden de twee elkaar kennen via Instagram. Ze vormen een koppel sinds eind mei en zijn ondertussen dus zo’n zeven maanden samen. Hoog tijd voor de volgende stap, moet het duo gedacht hebben, want Mike liet op zijn Instagramaccount weten dat hij gaat samenwonen met zijn vijftien jaar jongere vriendin.

‘After 10 years… chapter closed’ staat er als onderschrift bij de foto van zijn lege appartement te lezen. Verder schrijft Mike nog dat hij na een bewogen jaar een grote stap heeft gezet vandaag. ‘Ik had geen flauw idee wat me te wachten stond en welke impact het avontuur op mijn leven ging hebben. Ondertussen is één van mijn getuigen getrouwd en één verloofd’, staat er verder nog te lezen onder de foto.

Bron: Het Nieuwsblad


Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '