Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

De collab met Khalid wordt deze week al gelanceerd!

JINGLE BELLS: Mariah Carey brengt nieuw kerstliedje uit

Jolien Meremans

Christmas came early, want Mariah Carey (51) trakteert ons nu al op een vroeg kerstcadeautje. De zangers brengt deze week namelijk een gloednieuw kerstnummer uit. Can’t wait!

Omcirkel 5 november (aanstaande vrijdag, dus!!) in het rood in je agenda, want dan brengt kerstvrouw Mariah Carey samen met de Amerikaanse zanger Khalid en gospelzanger Kirk Franklin ‘Fall In Love At Christmas’, een nieuwe kerstsingle, uit. En je weet wat dat betekent: hoog tijd om die kerstboom van zolder te halen! 😉

‘Tis the season

De zangeres deelde op Instagram en Twitter al een klein fragmentje dat ons al he-le-maal in de kerststemming brengt. Net op tijd, want eerder deze week kondigde ze met een grappig filmpje op Instagram al aan dat de kerstperiode officieel van start is gegaan.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Het is voor Mariah uiteraard niet de eerste keer dat ze Kerstmis opleukt met een toepasselijk nummer. In 1994 bracht ze het legendarische ‘All I Want For Christmas Is You’ uit en exact tien jaar geleden deed ze ook al een collab met Justin Bieber. Toen brachten de twee sterren samen een geüpgradede versie van het nummer.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '