Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Onze millennialdromen zijn aanhoord.

YES: na 20 jaar staan de M-Kids weer samen op het podium

Annelies Hart

Als jij een kind of tiener was in het begin van de jaren 2000, kan je hen onmogelijk gemist hebben: de M-Kids. De meidengroep hield geen stand, maar beslist nu om twintig jaar later alsnog een reünie-optreden te doen. Dansen en swingen maar!

In het begin van de jaren 2000 kon je naar geen enkele jeugdfuif gaan zonder keihard mee te dansen met Tamara, Davina en Britt, of beter gezegd: de M-Kids. De drie meisjes waren toen nog tieners, maar overspoelden de hitlijsten met catchy nummers als ‘Swingen’, ‘Funky Monkey’ en ‘Halloween’.

Jammer genoeg kwam er in 2005 een einde aan het hippe trio, zowel op muzikaal als op persoonlijk vlak. Britt gaf in een interview een tijdje geleden zelfs toe dat ze al dertien jaar geen contact had met tweeling Tamara en Davina, maar wel openstond om een (tijdelijk) vervolg te breien aan hun verhaal. ‘Ik zag Tamara en Davina in die tijd als mijn zussen. En als er ooit een voorstel zou komen om een reünie te organiseren, dan sta ik met mijn armen wagenwijd open’, vertelde de zangeres in een interview met Het Laatste Nieuws.

De Foute Party

Dat voorstel is er ook gekomen en ons millennialhartje kan er alleen maar blij van worden. De M-Kids maakten zelf bekend dat ze op 30 juni opnieuw het podium zullen onveilig maken tijdens De Foute Party van radiozender Qmusic in Flanders Expo Gent.

‘Wij doen een reünie, want na meer dan twintig jaar hebben wij nog eens zin om te komen swingen en dansen’, aldus Davina, Tamara en Britt in een video. Op naar Flanders Expo, en doe de ‘Funky Monkey’!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '