Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Unsplash

Die zal op grote events zoals festivals en de Formule 1-race in Spa staan.

Frank Verstraeten komt met een mobiele Zillion-discotheek

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Frank Verstraeten, de flamboyante eigenaar van de iconische Antwerpse discotheek Zillion in de jaren 90, heeft goed nieuws voor alle feestbeesten. Er komt een mobiele Zillion pop-upclub die op grote events zal staan.

‘Zillion’, de populaire film die het verhaal vertelt over de opkomst en ondergang van de gelijknamige iconische Antwerpse discotheek was een groot succes. Er kwamen naar aanleiding daarvan zelfs heuse Zillion-feestje die telkens in een mum van tijd volledig uitverkocht waren, en in mei staan er nog twee gepland. Het is duidelijk dat mensen nostalgisch terugkijken naar die goede oude tijd en anderen gewoon nieuwsgierig zijn wat de fuzz was rond de danstempel en er zelfs heel graag deel willen van uitmaken.

Benieuwd naar de trailer van de populaire Vlaamse film: TEASER: seks, drugs, geld en geweld in ‘Zillion’

7000 mensen

Frank smeedt het ijzer nu het heet is en heeft nog grootse plannen met het Zillion-concept. Hij was gisterenavond te gast in ‘De Tafel van Vier’ waar hij zijn nieuwe project aankondigde. Hij liet zich daarvoor blijkbaar inspireren door Gert Verhulst. Er komt namelijk een mobiele Zillion pop-upclub. ‘Dat is een oude droom die ik al vijfentwintig jaar in mijn hoofd heb, maar die ik niet kon verwezenlijken’, legt Frank uit.

Zillion 3.0 is geen discotheek in een gebouw met beton en stenen, maar een mobiele discotheek gemaakt uit staal die rondrijdt met maximum negentig trailers’, gaat Frank verder. ‘We zijn al gestart om die mobiele club te maken met een capaciteit voor zevenduizend mensen die we in 48 uur kunnen opbouwen in een buurt waar mensen kunnen slapen.’

Nog een jaartje wachten

Eventuele data en locaties zijn nog te vroeg om aan te kondigen. Wel is zeker dat de mobiele Zillion naar events zal komen zoals festivals en de Formule 1-race in Spa. Frank hoopt op het eerste event te kunnen staan in minder dan een jaar. Wij zijn alleszins razend benieuwd!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '