Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Eén

Dat nieuws bevestigden de twee tortelduifjes met een foto op Instagram.

‘Onder Vuur’-collega’s Lynn Van Royen en Maarten Ketels vormen een koppel

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

‘Beau Séjour’-actrice en ‘#kleingelukske’-auteur Lynn Van Royen (32) heeft haar gelukske gevonden. Via Instagram laat ze weten dat ze een koppel vormt met acteur Maarten Ketels (35).

Afgelopen zondag kon je kijken naar de laatste emotionele aflevering van het eerste seizoen van ‘Onder Vuur’, een fictieve reeks over het brandweerkorps Oosteroever in Oostende. En niet alleen op, maar ook naast het scherm sloegen de vonken over, want Maarten Ketels (die Vincent Knockaert speelt) en Lynn Van Royen (die in de huid kroop van Maaike) laten via Instagram weten dat ze een koppel vormen.

‘Gedeeld geluk’

In de reeks speelt Maaike de vrouw van brandweerman Orlando Foncke (gespeeld door Louis Talpe), maar in het echte leven werd ze dus verliefd op zijn collega-brandweerman. Lynn heeft twee zoontjes: Ruben (9) en Max (5). Ook haar nieuwe liefde heeft al een kindje uit een vorige relatie: een dochtertje Willow.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

‘Gedeeld geluk telt dubbel’, schrijft Lynn bij een mooi kiekje van hun tweetjes. Ook Maarten deelde de foto met het poëtische bijschrift ‘Als in Alles’. Vrienden en collega’s reageren intussen dolenthousiast op het nieuws. ‘Zo’n mooie combi’, schrijft Leen Dendievel, Frances Lefebure reageert dan weer met een hartje en Eva Daeleman typt ‘Liefde is alles’.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '