Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Regi en Pauline willen jongeren een hart onder de riem steken met hun cover van deze wereldhit.

BELUISTER: dit wordt het nummer van Rode Neuzen Dag 2021

Annelies Hart

Vorig jaar brachten Regi en Camille samen het aangrijpende ‘Vechter’ als hét lied van Rode Neuzen Dag. Dit jaar is het Pauline, de winnares van ‘Regi Academy’, die zich waagt aan een verpletterende cover. ‘Lost Without You’ is dit jaar het Rode Neuzenlied.

Elk jaar krijgt Rode Neuzen Dag zijn eigen lied en dat is dit jaar natuurlijk niet anders. Vorig jaar kon ‘Vechter’ van Camillie iedereen ontroeren en dit jaar zal Pauline het van haar overnemen met een sterke cover van ‘Lost Without You’, de wereldhit van Freya Ridings.

Het nummer maakt deel uit van de ‘Liefde voor Muziek Special’ voor Rode Neuzen Dag, die op 26 november wordt uitgezonden op VTM. De special staat volledig in teken van zeven veerkrachtige jongeren en elk van hen heeft een nummer mogen uitkiezen dat gezongen wordt door Regi Penxten, Gene Thomas, Karen Damen, Sean Dhondt, Peter Vanlaet (Mama’s Jasje) of Tom Dice en Kato van The Starlings.

Hart onder de riem

Het nummer werd gekozen door Brent (16). Hij is vooral zijn leerkracht wiskunde, Francine, erg dankbaar omdat zij steeds voor hem klaarstaat op moeilijke momenten. Samen hebben ze al vaak paniekaanvallen overwonnen, waardoor Brent zich veel veiliger voelt op school.

Regi is blij dat hij met dit nummer Brent een hart onder de riem kan steken. ‘Ik ben heel fier dat we iets moois hebben mogen maken voor Brent en zijn leerkracht Francine. Brent zou ook effectief ‘lost’ geweest zijn, moest Francine niet de extra tijd in hem hebben gestoken gedurende de moeilijke periode. Ik hoop dat dit nummer veel mensen een hart onder de riem kan steken, en vaak zal gebruikt worden om iemand muzikaal in de bloemetjes te zetten.’

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Voor meer informatie en alle initiatieven kan je terecht op de website van Rode Neuzen Dag.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '