Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Reporters

Laat dit een late 1 aprilgrap zijn...

LOVE IS DEAD: Channing Tatum en Jenna Dewan zijn uit elkaar

Channing Tatum en Jenna Dewan hebben in een gemeenschappelijk statement bekendgemaakt dat ze een punt zetten achter hun huwelijk van bijna negen jaar. De breuk van het koppel dat er een gewoonte van maakte schattige en sexy posts over elkaar te delen op sociale media komt totaal onverwacht.


 Een magische reis


‘Hey wereld! Dus…wij zouden iets met jullie willen delen.’ Zo begint het statement dat acteurs/dansers Channing Tatum en Jenna Dewan enkele uren geleden deelden op hun sociale media. In de boodschap leggen ze uit dat ze na negen jaar huwelijk uit elkaar gaan als koppel, ondanks het feit dat ze elkaar nog altijd even graag zien. ‘Maar liefde is een mooi avontuur dat ons meeneemt op verschillende paden’, zo klinkt de verklaring voor de onverwachte break-up.

Zoals steeds in een scheidingsstatement van Hollywood-koppels staat er te lezen dat er geen geheimen of spannende verhalen verscholen zitten achter de scheiding. ‘We zijn gewoon twee beste vrienden die beseffen dat het tijd is om elkaar ruimte te gunnen om elkaar te helpen het meest vreugdevolle, vervulde leven te leiden’, schrijven ze.

https://www.instagram.com/p/BhFuWBaBGqc/?hl=nl&taken-by=channingtatum

Sinds ‘Step Up’


Channing Tatum en Jenna Dewans liefdesverhaal leest als een Hollywood-sprookje. Ze leerden elkaar kennen in 2006 op de set van de populaire dansfilm ‘Step Up’, de favoriete film van menig tienermeisje uit de jaren 2000 en tevens het moment waarop we allemaal een crush op Tatum ontwikkelden. Twee jaar later vroeg hij haar al ten huwelijk tijdens een reisje in Maui en op 11 juli 2009 gaven ze elkaar het jawoord. Enkele jaren later kregen ze dochter Everly, die nu zo’n 4,5 jaar oud is. Voor haar zullen ze altijd een familie blijven, zo staat te lezen in het statement.

Channing en Jenna waren het Hollywood-koppel dat ervoor bekend stond lieve (of stomende) shout-outs aan elkaar te geven op sociale media. Zo postte de ‘Magic Mike’-acteur in december nog een foto van Jenna voor haar verjaardag.

https://www.instagram.com/p/BcRgBwPhSKd/?hl=nl&taken-by=channingtatum

 

Eind vorig jaar begon Jenna echter alleen op de rode loper te verschijnen, onder andere op die van de AMA’s, terwijl ze normaal altijd haar echtgenoot aan haar zijde heeft. Geruchten over moeilijkheden in hun huwelijk begonnen de ronde te doen. In februari zei Dewan dan in een interview met Health Magazine dat ze het verschrikkelijk vindt als mensen denken dat haar huwelijk met de acteur perfect is. ‘Wij ruziën net zoals andere koppels en zijn het al eens oneens met elkaar. Er zijn dagen waarop we elkaar niet zo leuk vinden’, zei ze toen. Maar niemand die dacht dat die perikelen tot de scheiding van het ultieme celebritykoppel zou leiden. Kan dit nog een late (en heel flauwe) 1 aprilgrap zijn?

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '