Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix - Getty

Al doet de Braziliaanse voetballer dat wel in een heel andere gedaante!

LOL: Neymar heeft gastrolletje in derde seizoen van ‘La casa de papel’

Chloë Foubert

Neymar kan alweer een titel aan zijn cv toevoegen. Jawel, die van acteur! De Braziliaanse voetballer duikt namelijk op in het derde seizoen van de populaire Netflixserie ‘La casa de papel’, en daar is hij bijzonder trots op zo blijkt.


Het is aan de hand van een geheimzinnig filmpje dat Neymar het nieuwtje meldt dat hij in het derde seizoen van de Spaanse hitserie opduikt. Op Twitter zien we namelijk hoe de Braziliaanse voetballer in het beruchte rode pak voor de camera verschijnt en zijn Dalí-masker vervolgens afneemt. ‘Een droom die in vervulling gaat’, schrijft hij vol trots neer. Neymar is namelijk net zoals vele anderen grote fan van de spannende serie en bedankt de makers dan ook uitvoerig voor deze toch wel bijzondere kans.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Voetbalshirt versus gewaad


Het derde seizoen is uiteraard al een tijdje te zien op de streamingsdienst, maar Netflix plaatste vandaag een nieuwe versie online. Waarom nu pas? Er hing lange tijd een verkrachtingszaak boven Neymars hoofd en daarom besliste de makers om de scenes met hem te schrappen. Nu die rechtszaak geklasseerd is, kan Neymar wel in de hitserie schitteren.

Het gaat bovendien niet om één, maar wel twee nieuwe versies. Neymar duikt namelijk op in aflevering 6 én 8 van het derde seizoen. Daarin neemt hij de rol van monnik op zich en krijgt hij de naam Joao. Voor één keer verschijnt hij dus niet in een voetbalshirt op je televisiescherm, maar wel in een monnikengewaad. Een gedaante die we niet meteen zouden toeschrijven aan de toch wel flamboyante aanvaller. Meer dan een knik, een stralende glimlach en de zin ‘Hemels, Mr Andréas’ houdt zijn acteertalent voorlopig nog niet in, maar wie weet wat brengt de toekomst! Wat vind jij van Neymars acte de présence

https://twitter.com/felizkrennews/status/1166447400430571521

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '