Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

De 'Watermelon Sugar'-zanger zal allerlei liedjes van zijn nieuwe album 'Harry House' brengen.

TIP: je kan Harry Styles’ concert ‘One Night Only in New York’ online streamen

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Het is nog een kleine twee maanden aftellen naar het ‘Love On Tour’-concert van Harry Styles in het Antwerps Sportpaleis. Kan je niet wachten tot dan om de artiest aan het werk te zien? Goed nieuws, want komend weekend kan je zijn ‘One Night Only in New York’-show livestreamen!

Nog geen plannen dit weekend en zin om een dagje met Harry Styles door te brengen? Dan hebben we goed nieuws, want wie een abonnement heeft op Apple Music kan Harry Styles’ ‘One Night Only in New York’-concert dat op 20 mei plaatsvindt in de UBS Arena in Belmont Park livestreamen.

Het concert wordt georganiseerd om Harry’s nieuwe album ‘Harry’s House’, dat die dag uitkomt, te vieren. Tijdens de show zal de ‘Watermelon Sugar’-zanger allerlei liedjes ervan voor het eerst brengen.

‘One Night Only in New York’ zal in 167 landen wereldwijd via Apple Music te streamen zijn. Volgens Variety is het concert vanaf 9 pm Eastern Standard Time te livestreamen op Apple Music. In ons land zouden we met andere woorden zaterdagochtend 21 mei om 3 uur hier moeten kunnen meevolgen, al is het exacte uur niet bevestigd en is het ook niet ideaal voor wie z’n slaap nodig heeft. Maar niet getreurd, volgens Variety zouden we op zondagavond 22 mei om 18u wél in ons land kunnen kijken.

Met het livestreamen van Harry’s concert geeft Apple Music trouwens ook meteen de aftrap van z’n reeks ‘Apple Music Live’. Het zal dus niet de laatste keer zijn dat de streamingdienst een liveoptreden zal streamen.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '