Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Unsplash

Huilen, van het lachen.

ZIEN: deze nieuwe Snapchatfilter gaat viraal en moet je proberen

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Momenteel zijn vooral Instagram en TikTok razend populair, maar Snapchat laat ook nog eens van zich horen. Het platform lanceerde een nieuwe ‘Crying’ filter en die gaat momenteel viraal.

Zag je de laatste tijd op je sociale media heel wat treurige gezichten opduiken? Dat is niet toevallig! Snapchat pakte namelijk uit met een nieuwe, grappige filter ‘Crying’. In tegenstelling tot de meeste andere filters die je zogezegd mooier maken door je huid gaver of je tanden witter te maken – wat zever is, want je bent mooi zoals je bent! – toont dit exemplaar jouw ugly crying face.

Ugly crier

Denk maar aan de bekende meme van Kim Kardashian, en zus Kourtney die vervolgens zegt dat ze een ugly crier is. Wel, met deze filter krijgt werkelijk íédereen zo’n gezichtsuitdrukking.

 

Volgens Snapchat zelf werd de filter al een waanzinnige 1,3 biljoen (!) keer gebruikt over de hele wereld. Wij snappen volledig waarom! Het is hilarisch om je partner, vriend(in), broer/zus of ouders te pranken door te vragen om mooi naar de camera te lachen, en ze vervolgens het resultaat van de ‘Crying’ filter te tonen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Het grappige is dat hoe meer je probeert te lachen, hoe vreselijker je crying face wordt. Het resultaat is dan ook heel realistisch. Je vindt deze filter in je Snapchatapp door op onderstaand symbooltje te klikken. Have fun!

Snapchat

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '