Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© DPG media

'Hij was eerst mijn elektricien. Ik had geen geld om te betalen, dus heb ik hem in ruil maar in huis genomen', grapt ze.

Laura uit ‘Blind Getrouwd’ stelt op Instagram haar nieuwe vriend voor

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

Tijdens haar ‘Blind Getrouwd’-avontuur schoot Cupido niet raak, maar dit keer heeft de liefdesgod zijn werk wel goed gedaan. Laura Lieckens laat via Instagram weten dat ze bijna twee jaar nadat ze met Sonny voor het altaar stond opnieuw verliefd is.


Hoewel ze voor het altaar en heel Vlaanderen volmondig ja zei, begon ‘Blind Getrouwd’-kandidate Laura meteen daarna te twijfelen aan haar relatie met Sonny. Ze liet tijdens het programma meermaals vallen dat ze toch nog niet volledig klaar was om zich aan iemand te binden. Hoewel ze langzaam maar zeker openbloeide, strandde haar huwelijk met Sonny. ‘Er waren te veel pieken en dalen, maar we blijven een team’, zeiden ze tijdens het beslissingsmoment.

Goede tactiek


Kort daarna liet Sonny weten dat hij opnieuw verliefd is en ook Laura gaf Cupido nu een twee kans. Al laat ze op Instagram met een grappige post weten dat ze haar match made in heaven vooral eigenhandig gevonden heeft. ‘Hij was eerst mijn elektricien. Ik had geen geld om te betalen, dus heb ik hem in ruil maar in huis gepakt’, staat er te lezen bij een foto waarop ze verliefd naar haar vriend Yorben kijkt.

 

View this post on Instagram


 

A post shared by Blind Getrouwd 2020 (@lauralieckens)


Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Het kiekje werd meteen gebombardeerd met enthousiaste reacties van andere ‘Blind Getrouwd’-kandidaten. Zo schreef Ramon ludiek ‘Bon, ik moet die tactiek ook eens proberen‘, grapte Winnie ‘Wat zo’n verbouwing toch teweeg kan brengen’ en wenste ook Nuria hen veel geluk samen.

Vorig jaar vertelde Laura nog openlijk aan Flair hoe haar deelname aan ‘Blind Getrouwd’ voor een deuk in haar zelfbeeld en zelfvertrouwen zorgde. ‘Ik snapte niet dat mensen zo’n slecht oordeel over me velden op basis van een kwartiertje per week dat ik op televisie kwam. Ik begrijp ook niet dat mensen er plezier aan beleven om anderen met de grond gelijk te maken. Al die negatieve commentaar begon te knagen aan mijn zelfvertrouwen en ik voelde me toen echt niet goed in mijn vel. Gelukkig duurde dit niet lang en slaagde ik erin om die knop om te draaien.’

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '