https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Dit loopt fout af!

Kerel probeert met zes meisjes tegelijk te daten op dezelfde avond

Herlinde Matthys

Players gonna play, play, play. De Amerikaanse Justin kon niet kiezen tussen zes vrouwen, dus hij vroeg ze – zonder dat ze het wisten – allemaal tegelijkertijd op date. Foei!


Lysette was een van zijn prooien. Zij had al snel door dat Justin een player was en ze postte het verloop van de avond volledig op Twitter. Dat ging snel viraal tot grote hilariteit van de online community. Zij was de eerste date van de avond. Ze spraken af in een cocktailbar, maar al snel kwam er een ander meisje opdagen. Plots behandelde Justin haar als een gewone vriendin om zijn vel te redden. Lysette speelde het spelletje mee, maar bracht het meisje op de hoogte toen Justin even naar buiten ging om te bellen. De meisjes besloten Justin te dumpen en samen iets te drinken in het café aan de overkant.

Leuke avond


Dat plannetje viel in het water toen plots een derde (!) meisje binnenwandelde die ook een date had met Justin. Het was diegene met wie hij daarvoor nog aan de lijn hing. Awkward! Justin moest even naar het toilet en de twee vrouwen lichtten het derde afspraakje in. Het trio trapte het af en besloot er nog een leuke avond van te maken elders op café.

Payback


Dit was niet het einde. De barman uit het eerste café was een vriend van Lysette en hij stuurde haar een sms toen een vierde meisje kwam opdagen aan de tafel van Justin. Vrienden van Lysette kwamen date vijf tegen op straat en overtuigden haar om zich aan te sluiten bij de andere meiden in plaats van bij Justin. Terwijl dumpte nummer vier Justin toen ze hoorde wat er gaande was. De vrouwen hadden uiteindelijk een plezante girls night, terwijl Justin zichzelf zat te vervloeken op z’n eentje. Payback is a bitch!

Sister Wives


Lysette kwam Justin nog tegen toen ze naar huis vertrok. Hij vertelde haar dat hij projectmanager was en dus zorgvuldig met zijn tijd moest omspringen. Yeah right, loser! Hij gaf nog doodleuk mee dat date nummer zes gepland stond om acht uur.

Lysette kan het voorval relativeren. ‘Ik heb misschien geen geluk in de liefde, maar ik heb er wel geweldige vriendinnen bij’, vertelt ze aan New York Magazine. Alle vrouwen zitten in een groepschat ‘Sister Wives’ en gaan binnenkort samen lunchen. Sisters before misters!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content