Home celebs Kristen Stewart wil opnieuw daten met mannen

Kristen Stewart wil opnieuw daten met mannen

Kristen Stewart voelt zich ook nog aangetrokken tot mannen. De actrice is momenteel samen met model Stella Maxwell, maar ze sluit niet uit dat haar volgende verovering opnieuw van het andere geslacht zal zijn.

Kristen Stewart werd bekend door haar hoofdrol in de populaire ‘Twilight’-films. Ze was een hele tijd samen met haar tegenspeler Robert Pattinson. Lucky girl! Na Robert experimenteerde ze niet alleen met haar looks – ze ging van lang bruin haar naar een kort wit kopje -, maar ook met haar seksualiteit. Plots ging ze op date met vrouwen en kwam de anders zo op haar privacy gestelde actrice er openlijk voor uit dat ze lesbisch is. Ze is sinds eind vorig jaar samen met Victoria Secret-model Stella Maxwell.

Kaas

Toch gaf de actrice in een recent interview toe dat ze niet alleen op vrouwen valt. De vraag of ze ooit nog met mannen op date zou gaan, beantwoordde ze met een volmondige ja. ‘Sommige mensen eten heel graag kaas en die eten dat dan elke dag voor de rest van hun leven’, zegt Kristen metaforisch. ‘Ik wil alles proberen. Als ik eenmaal kaas heb gegeten, wil ik iets anders proberen.’
Benieuwd wie Kristen als volgende tussen ‘haar boterham’ legt.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.