Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

‘Mensen denken dat ze me kennen, maar ze gaan toch verschieten.’

Karen Damen komt binnenkort met haar eigen show

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Karen Damen kondigde in ‘Play Café’ aan dat ze aan haar eigen show ‘De Eerste Keer’ werkt. Daarin zal ze onder meer liedjes zingen én vooral de mensen doen lachen.

Karen Damen bewees al verschillende keren dat ze na K3 ook solo haar plan kan trekken. Ze deed onder meer mee aan ‘Liefde Voor Muziek’, schittert momenteel in ‘Tulpen uit Antwerpen’, bracht haar eigen muziek uit én maakte al deel uit van verschillende succesvolle tv-programma’s. Wat nog op haar bucketlist stond, was haar eigen show en dat kan ze binnenkort afvinken.

Plezante avond

Ze vertelde in ‘Play Café’ dat ze aan haar eigen show werkt. ‘Het heet “De Eerste Keer” omdat dat ook echt de eerste keer is dat ik echt helemaal alleen op het podium zal staan’, vertelt Karen. ‘Maar dan ben ik eerlijk gezegd als een vis in het water. Ik vind dat heel spannend, maar ook heel plezant. De meeste mensen denken dat ze me kennen, maar ze gaan toch verschieten, want ik heb nog dingen te vertellen.’

Ze licht al een tipje van de sluier op: ‘De bedoeling is dat de mensen zich amuseren. Het wordt gewoon een plezante avond en met veel lachen.’ Het wordt sowieso een muzikale show. ‘Ik heb een paar lijfliedjes die ik er gewoon moet insteken zoals “99 Luftballons”’, zegt ze. ‘De kans dat ik een K3-liedje ga zingen, is heel klein. We maakten eigenlijk onderling de afspraak dat we nooit alleen een K3-liedje zouden zingen.

Lees ook:

masked singer big bang
big brother nominaties week 10
jeroom boris

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '