Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© getty

'Eén hondenjaar telt voor zeven mensenjaren ofzo, een jaar gehuwd zijn dat telt zeker voor honderd jaar.'

Kanye West heeft het in ‘Airpool Karaoke’ over zijn kinderwens, financiële status en Kim Kardashian

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Presentator James Cordon ruilt zijn auto tijdens zijn bekende ‘Carpool Karaoke’ voor een keertje in voor een vliegtuig. Zijn beroemde medepassagier tijdens deze unieke ‘Airpool Karaoke’? Kanye West mét zijn voltallige koor!


James Corden is volop bezig met de opnames van een nieuwe ‘Carpool Karaoke’, onze favoriete rubriek in zijn talkshow ‘The Late Late Show with James Corden’. Zijn allereerste gast liet hem eerder al tweemaal stikken, maar nu kreeg de presentator hem eindelijk wél te pakken. Hij moest zijn auto wel inruilen voor een vliegtuig, maar hey: voor niemand minder dan Kanye West maakt hij graag een uitzondering. Het resultaat: de allereerste ‘Airpool Karaoke’.

Als het filmpje start, hebben we onmiddellijk onze twijfels bij het feit dat mister West himself niet zijn eigen privéjet heeft of toch op z’n minst in business class vliegt. Maar al snel blijkt dat zijn volledige ‘Sunday Service‘-koor hem vergezelt in het vliegtuig. Vergeet turbulentie, het enige wat hier beweegt zijn de heerlijke tonen. Probeer maar eens stil te blijven zitten als ze hun eerste liedje inzetten. ‘Sensationeel’, is de verblufte reactie van de anders nooit sprakeloze presentator.

Zeven (!) kindjes


James vraagt of Kanye een slaper of een babbelaar is, en hij stemt heel verwonderlijk in met het tweede. We vallen hier van de ene verrassing in de andere. Hij vertelt dat hij toen hij een paar jaar geleden in het ziekenhuis lag met een mental breakdown plots op het idee kwam om een eigen kerkdienst uit de grond te stampen. Hij geeft toe dat hij diep zat, maar toch zal hij nog steeds niet luisteren naar het advies van anderen. ‘Ik ben net zo ver gekomen, door niet te luisteren naar andere mensen’, aldus Kanye. Hij heeft geen spijt van de dingen die hij in het verleden deed. ‘Niemand is perfect, enkel God!’

Hij heeft het ook over zijn huwelijk met Kim Kardashian. ‘Eén hondenjaar telt voor zeven mensenjaren ofzo, wel een jaar gehuwd zijn dat telt zeker voor honderd jaar’, lacht de zanger. ‘Mensen dachten dat het niet cool was om te trouwen, tot ik in het huwelijksbootje stapte. Dan was het plots wel hip!’ Wanneer James aanhaalt dat werkelijk iedereen wel graag zijn of haar jawoord zou geven aan Kim, grapt Kanye ‘Behalve Kris Humphries’. Touché! Het koppel was namelijk slechts 72 dagen getrouwd.

‘Het liefst van al blijf ik gewoon thuis met Kim en de kindjes’, aldus Kanye. ‘We eten samen en spelen. Terwijl mijn vrouw naar tv kijkt, lees ik de Bijbel.’ Kanye is een echte familieman die toegeeft dat hij eigenlijk heel graag zeven (!) kinderen zou hebben. Benieuwd wat Kim daarvan denkt...

Financiële zaakjes


Het is tof om de anders koele kikker/lastpost eens volledig te zien losgaan op de gospelliedjes. Krijgen we nu de échte Kanye te zien? We zullen het nooit weten, maar deze versie van hem kunnen we – op sommige momenten – wel smaken! Andere momenten heeft hij het dan weer hoog in zijn bolletje: ‘God gebruikt míj als voorbeeld.’ Euh, oké dan.

We krijgen zelfs inkijk in zijn financiële zaakjes. ‘Vorig jaar verdiende ik 115 miljoen dollar, maar had ik nog steeds 35 miljoen dollar schulden’, vertelt Kanye. ‘Dit jaar kreeg ik 68 miljoen dollar terug van de belastingen!’ En hij gaat nog even door: ‘Yeezy (zijn schoenenmerk) is 3 biljoen dollar waard, het is het meest gegoogelde merk ter wereld. Mensen zeggen dat ik deze getalletjes niet moet rondstrooien, maar ik werk nu voor God, dus ik doe dit wel.’

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Krijg je maar niet genoeg van James Corden, bekijk dan zeker ook deze filmpjes:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '