Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Christophe Licoppe/Photo News

Met een ludieke post werd de zesde kandidaat via Instagram aangekondigd.

Dit K3’tje doet mee aan het nieuwe seizoen van ‘De Slimste Mens’

Ysaline Pollet

Na onder anderen Laura Tesoro, Sandra Bekkari en Niels Destadsbader is er nu nog een bekende kop die meedoet aan het nieuwe seizoen van ‘De Slimste Mens ter Wereld’. Het is niemand minder dan een lid van de bekende meidengroep K3!


We wisten al welke vijf eerste namen in 2021 hun kans wagen op titel van ‘De Slimste Mens ter Wereld’. Dat zijn Laura Tesoro, Sandra Bekkari, Dorian Liveyns, Niels Destadsbader én hockeyspeler Alexander Hendrickx. Nu werd er met een ludieke post ook een zesde naam aangekondigd.

In onderstaande foto zien we hoe het hoofd van Erik Van Looy gefotoshopt werd in een foto van K3. Een van het trio doet namelijk mee aan de Vlaamse quizshow. Niemand minder dan Klaasje Meijer (26) – die binnenkort de meidengroep verlaat – waagt haar kans en slaat aan het quizzen.

Belofte maakt schuld


De blondine beloofde vorig jaar in de ‘De Cooke & Verhulst Show’ aan Erik Van Looy dat ze zou meedoen, en belofte maakt schuld. In Story vertelde ze het volgende over haar deelname. ‘Eigenlijk hou ik totaal niet van quizzen. Ik krijg daar echt stress van.’ Ze ziet ‘De Slimste Mens’ dan ook als een spannende uitdaging, maar is nog niet bezig met studeren. ‘Ik moet mij wel nog goed voorbereiden, tussen mijn afscheidsshows met K3 in Nederland door.’


Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '