Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© christian englmeier & kasya shahovskaya via unsplash

Timon en Pumba in real life, moest het zwijn een dikke kat zijn.

MUST FOLLOW: dit Instagramaccount legt de schattige vriendschap tussen een kat en een stokstaartje vast

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Timon en Pumba in real life, moest Pumba een dikke kat zijn. Dat is de essentie van dit schattige Instagramaccount dat de innige band toont tussen een stokstaartje Surya en een kat Nice.


Het grappigste duo uit de Disneyklassieker ‘The Lion King’ is ongetwijfeld Timon en Pumba. Het stokstaartje en het zwijn hebben een bijzondere vriendschap en samen delen ze hun levenswijsheid ‘hakuna matata’ met de rest van de jungle. Wij kwamen dit duo nu in real life tegen op Instagram. Het enige verschil is dat Pumba hier een dikke kat is in plaats van een zwijn. Het grappige stelletje heet Surya en Nice, en hun baasje Ekaterina Kuraeva woont in Sint-Petersburg in Rusland.

Samen dutjes doen


Surya zat in de zoo van Moskou, maar Ekaterina adopteerde het beestje zo’n zes jaar geleden. Ze had toen al een kat van twee jaar, maar Nice was net zoals Ekaterina onmiddellijk verliefd op het kleine wezentje. Sindsdien zijn de twee dieren onafscheidelijk, en dat levert natuurlijk de allerschattigste foto’s op. Het liefst van al doen ze samen dutjes. Als we deze filmpjes zien, zouden we er ons heel graag willen bijleggen! En we zijn duidelijk niet de enigen, want het account heeft al meer dan 40.000 volgers.

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '