Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Stories of You

Sta je op trouwen? Markeer zondag 30 oktober dan zeker in je agenda!

WEEKENDTIP: trouwbeurs I Do I Do zet in op duurzaamheid en Belgisch maatwerk

Laura Vansweevelt
Laura Vansweevelt Web- en reportagejournalist

Het trouwseizoen zit er officieel op, maar dat betekent ook dat er een nieuw seizoen aanbreekt waarbij toekomstige trouwlustigen op zoek gaan naar inspiratie. Dé place to be om knopen door te hakken wat betreft de jurk, taart, locatie en bloemen? Trouwbeurs I Do I Do in het Felix Pakhuis op zondag 30 oktober.

Sinds 2015 vind je op I Do I Do alles voor een creatief huwelijksfeest met aandacht voor duurzaamheid en kwaliteitsvol maatwerk van uitsluitend Belgische merken.

De aankomende editie is bijzonder om twee redenen: de nieuwe locatie – het Zuiderpershuis werd ingeruild voor het Felix Pakhuis op het Eilandje – en de nieuwe organisatoren.

Ontwerper Karolien Verstraeten – bekend van het gelijknamige bruidsmodelabel en one-stop-shop Jardin d’Amour in Antwerpen – en haar partner Mathieu Spaenjers nemen de fakkel over van Eva Crauwels en Katrien Van Den Bleeken.

I Do I Do
Organisator en bruidsmodeontwerper Karolien Verstraeten. © Stories of You

#IkTrouwBelgisch (en eco friendly)

Van een inspirerende locatie, een styling op maat tot een zeer persoonlijke ceremonie waarbij de gasten actief betrokken zijn: elk moment, elk detail en elke belevenis moet kloppen. Daarbij zijn het eco friendly en Belgische karakter voor vele koppels erg belangrijk’, vertelt Karolien Verstraeten.

Van de locatie tot de styling: elk moment, elk detail en elke belevenis moet kloppen.

Karolien Verstraeten

Organisator I Do I Do

Daarom kiest I Do I Do ook dit najaar resoluut voor Belgische merken die kwaliteitsvol en duurzaam maatwerk bieden. En zelfs net dat tikkeltje meer. Verstraeten: ‘Mensen kopen hun trouwmode en -juwelen steeds vaker bewust bij lokale designers die persoonlijke service vooropstellen. Bijvoorbeeld door boven- en onderstukken te combineren om zo tot een unieke bridal look te komen, gepersonaliseerde juwelen incluis.’

I Do I Do
© Stories of You

Zondag 30 oktober kan je in het Felix Pakhuis, een populaire huwelijkslocatie in Antwerpen, inspiratie opdoen wat betreft kledij en juwelen tot weddingplanners, bloemisten, fotografen, cateraars, dj’s en huwelijksbands. SCHAAP Tailors, Lux Visual Storytellers, Elisa Lee, Studio Cara en Karolien Verstraeten zijn maar enkele van de deelnemende huwelijksleveranciers die je eind deze maand op I Do I Do met plezier te woord staan.

Een liveband, workshops en tutorials, en verschillende food- en drinktrucks maken het plaatje af. Aan het eind van de dag keer je naar huis met tal van ideeën, leuke goodies en zelfs fijne kortingen. Score!

PRAKTISCH

  • Wanneer? Zondag 30 oktober van 10u tot 17u
  • Waar? Felix Pakhuis, Godefriduskaai 30 in Antwerpen
  • Tickets: € 12,50 p.p. in voorverkoop (online te bestellen) en € 15 euro p.p. aan de kassa
  • Meer info: www.idoido.be

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '