Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© PHOTO NEWS

Gaga's vriendje Christian Carino zou de 31-jarige popster afgelopen zomer ten huwelijk hebben gevraagd.

Luiden binnenkort de huwelijksklokken voor Lady Gaga?

Is Lady Gaga binnenkort een getrouwde vrouw? Verschillende bronnen menen van wel. Gaga’s boekingsagent en vriendje Christian Carino zou afgelopen zomer op z’n knie zijn gegaan m√©t toestemming van haar vader. Cute!


Het was het Amerikaanse roddelmagazine Us Weekly dat gisterenavond laat met de primeur op de proppen kwam: Lady Gaga¬†(31) – aka¬†Stefani Joanne Angelina Germanotta –¬†zou sinds deze zomer verloofd zijn met¬†Christian Carino (48).¬†Carino was volgens verschillende bronnen wel zo galant eerst toestemming te vragen aan vader Gaga.

De verloving werd nog niet officieel bevestigd, maar toen de tortelduifjes voor het laatst samen werden gespot eind augustus, deed de ‘Born This Way’-zangeres wel h√©√©l erg haar best om haar linkerhand te verstoppen.

Van boekingsagent tot verloofde


Gaga en Carino’s romance werd in februari dit jaar bevestigd nadat het popicoon het beste van zichzelf had gegeven tijdens de pauze van de Super Bowl. Sindsdien werden ze meermaals samen op feestjes gespot. Carino was eerst Gaga’s boekingsagent. Naast zijn geliefde werkt Carino ook samen met¬†sterren als¬†Jennifer Lopez,¬†Miley Cyrus,¬†Justin Bieber¬†en¬†Christina Aguilera.

Onlangs zei Gaga tijdens een optreden nog over Carino: ‘Het beste aan verliefd zijn is iemand hebben die je op kan vangen als je valt.’

 

Lady Gaga was eerder samen met¬†‘The Vampire Diaries’-acteur¬†Taylor Kinney¬†(36). De twee leerden elkaar in 2011 kennen op de set van Gaga’s videoclip voor het nummer¬†‘You and I’. Kinney vroeg de blonde zangeres ten huwelijk in februari 2015, maar anderhalf jaar later blies het Hollywoodkoppel tot ieders verbazing hun verloving af.

 

Nog meer nieuws over Lady Gaga: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '