Home celebs ZIEN: zo legendarisch was de halftime show van Lady Gaga tijdens de...

ZIEN: zo legendarisch was de halftime show van Lady Gaga tijdens de Super Bowl

Hallokes!

Belga Image
De Amerikaanse footballfinale – beter bekend als de Super Bowl – is zonder twijfel elk jaar opnieuw het meest bekeken televisiemoment van de Verenigde Staten. En de halftime show, die plaatsvindt tussen de twee helften, is daar een héél belangrijk onderdeel van. Met name het optreden, dat dit jaar verzorgd werd door Lady Gaga, is een van de hoogtepuntjes van het hele spektakel.

Laat het aan Lady Gaga over om een échte show op poten te zetten. De zangeres begon haar optreden door – letterlijk – uit de lucht te vallen. In een outfit vol glitter én sexy netkousen (een combinatie die alleen Gaga herself met elegantie kan aantrekken) daalde de zangeres af om misschien wel de show van haar leven te geven.

laga

Lady Gaga verraste niet alleen met haar stem en bombastische outfits, maar ook met haar bewegingen en trucs die – met momenten – zelfs acrobatisch te noemen waren. Hallokes, waar kunnen we die spierkracht en lenigheid krijgen? Bekijk de hele halftime show in onderstaande video.

Eerder gingen grote namen als Madonna, Bruce Springsteen, U2, Paul McCartney, Michael Jackson, Lenny Kravitz, Beyoncé en Coldplay haar al voor als headliner van de halftime show.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.