Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Belga Image

Hallokes!

ZIEN: zo legendarisch was de halftime show van Lady Gaga tijdens de Super Bowl

De Amerikaanse footballfinale – beter bekend als de Super Bowl – is zonder twijfel elk jaar opnieuw het meest bekeken televisiemoment van de Verenigde Staten. En de halftime show, die plaatsvindt tussen de twee helften, is daar een héél belangrijk onderdeel van. Met name het optreden, dat dit jaar verzorgd werd door Lady Gaga, is een van de hoogtepuntjes van het hele spektakel.

Laat het aan Lady Gaga over om een échte show op poten te zetten. De zangeres begon haar optreden door – letterlijk – uit de lucht te vallen. In een outfit vol glitter én sexy netkousen (een combinatie die alleen Gaga herself met elegantie kan aantrekken) daalde de zangeres af om misschien wel de show van haar leven te geven.

 

laga

 

Lady Gaga verraste niet alleen met haar stem en bombastische outfits, maar ook met haar bewegingen en trucs die – met momenten – zelfs acrobatisch te noemen waren. Hallokes, waar kunnen we die spierkracht en lenigheid krijgen? Bekijk de hele halftime show in onderstaande video.

 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Eerder gingen grote namen als Madonna, Bruce Springsteen, U2, Paul McCartney, Michael Jackson, Lenny Kravitz, Beyoncé en Coldplay haar al voor als headliner van de halftime show.

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '